[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 136: preg_match_all(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 138: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 141: Invalid argument supplied for foreach()
Motor loopt slecht na vervangen van div onderdelen : Techniek

W124Club.nl

Alles over de Mercedes W124

Het is nu za jun 22, 2024 2:32 pm

Motor loopt slecht na vervangen van div onderdelen

Alle techniek (mechanisch, elektronisch) zaken horen hier thuis.

Motor loopt slecht na vervangen van div onderdelen

Berichtdoor LucW123 » di feb 20, 2024 7:30 pm

Goedenavond,

Wij bezitten een Mercedes Benz 200TE 88 station. Afgelopen jaar ca 5 maanden geleden hebben wij de complete rotorverdeel kap plus bougies en kabel set vervangen na problemen van het uitvallen tijdens het rijden ofja tijdens het afremmen voor stoplicht of rotonde. Dat leek na het vervangen van die elektronische onderdelen weg te zijn tot voor kort. Hij valt uit bij koude start stationair lopen als bij warme motor. Heeft iemand enig idee waar dit aan kan liggen? Het dashboard heeft ook zijn mankementen zo doen de benzine meter en temperatuur meter het niet, zou dit een verband kunnen hebben?

Alvast bedankt.
LucW123
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Berichten: 7
Geregistreerd: di dec 12, 2023 5:28 pm
Woonplaats: Groesbeek
Roepnaam:
Type wagen: 200T
Bouwjaar: 1988
Automaat: Nee
LPG: Nee

Keer terug naar Techniek

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron